Kalendarium hösten 2021Måndagsgympa Varje måndag kl.19 på Knudavallen. En halvtimmes gympapass lett av föreningens Åsa Wallin eller vikare. Vi går igenom hela kroppens muskler och får ett skönt flås, allt till musik. Häng med!


25/9     Höstfest på Knudavallen för hela familjen, kl.13-16. Vi kommer servera grillad korv med goda tillbehör och till efterrätt blir det kaffe och grillade äpplen med vaniljsås. Vi anordnar en klurig tipsrunda och lotteri med många höst-vinster! Det kostar 40 kr för de stora och 20 kr för de små. Anmäl er via en lapp i påstlådan vid hamnen eller till mail senast den 21/9. 


22/10    Räkfest i hamnen. Fredagen den 22 oktober kl.18.30. Kostnad vuxen 140 kr / pers, barn under 12 år 50 kr / pers för räkor, bröd, ägg och olika tillbehör. Ta med egen dryck och glas. Föreningen bjuder på kaffe och dessert och i lotteriet finns fina priser. Anmälan senast den 18/10 till svanshallsbyaforening@gmail.com


5/11       Kullamannen Ultra-Trail World Tour Vi har en station i Svanshalls hamn där löparna kan äta och vila. Vi bjuder på kaffe, kaka och hejarrop. Anmäl dig via mail om du vill hjölpa till att baka vår energibomb till chokladkaka eller om du vill hjälpa till att koka/servera kaffe under kvällen. Det är 800 st löpare som startar och hälften beräknas passera oss under kvällen och natten. Det är många löpare så vi behöver vara ett gäng som hjälps åt.


v.44 Småläskig spökjakt i byn. Följ reflexerna och hitta spökena med gåtor på.Lös gåtorna och få bokstäver till lösenordet. Alla som lämnar intalongen får en liten premie.Tävlingstalongerna finns i brevlådan vid anslagstavlan i hamnen.  Obs! Medtag egen penna. Sista tävlingsdag 7/11.


21/11     Ev. Julpyssel i hamnen, tid för att göra krans och arrangemang, Vi bjuder även på ett mini-julbord.


26/11    Julgrandständning i hamnen kl.18. Föreningen bjuder på glögg, julmust och pepparkakor. Vi har utlämning av vår fina Svanshallskalender för år 2022, bilder från vår vackra by i alla årstider. Boka din redan nu via mail och ange namn, adress och antal.


Vi kommer även ha Hobbyträffar under hösten då vi träffas och gör sin egna kreativa grej (ex. sticka, sy, brodera, tälja, knyppla, pyssla..) och fikar förstås! Vill du vara med? Skicka ett mail så återkopplar med när vi har träffar.


I Segelsällskapets stuga i hamnen finns ett Bibliotek för byborna. Där kan vi låna böcker och DVD-filmer för alla åldrar. Stugan står öppen och bibliotetket finns i tamburen. Har du böcker eller filmer du läst och sett och vill dela med dig av, skänk dem gärna.